Ford Mondeo by Rieger

Reiger are o experienţă de peste 20 de ani în prepararea modelelor de serie, experienţă care se "vede" şi în ultima lor creaţie.

Ford Mondeo by Rieger Ford Mondeo by Rieger

Ford Mondeo by ReigerScopul kitului estetic oferit de Rieger este clar: noul Ford Mondeo să arate altfel, dar fără a fi prea extravagant. Asta înseamnă un tuning modest: o extensie la spoilerul faţă, praguri mai late şi o bară spate modificată în funcţie de tipul de evacuare existent: dublu, simplu sau cu ţeava în jos.

În ceea ce priveşte partea tehnică, Rieger oferă o noua supensie de la KW şi un set de chip-tuninguri de la SKN Technology.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.