Ford Mustang pe GPL

O firmă germană de furnizare a GPL-ului şi-a unit eforturile cu tunerul Rollin on Chrome pentru a prezenta o maşină sport ce foloseşte puterea gazului lichefiat.

Ford Mustang pe GPL Ford Mustang pe GPL

300 CP nu sunt puţini deloc, ba chiar sunt suficienţi pentru a numi o maşină pe care îi posedă ca fiind o maşină sport. Iar când această herghelie emite cu 20% mai puţin CO2 decât în cazul obişnuit şi doar 5% din oxizii de azot eliminaţi de un motor pe benzină, atunci putem vorbi de economii serioase la nivelul taxelor.

Bani mai puţin cheltuiţi înseamnă şi mai multă distracţie pentru fiecare euro scos din buzunar. Iar modificările nu s-au limitat doar la adaptarea motorului la mersul cu GPL, modelul fiind echipat cu jante de 22 de inch şi un kit estetic din fibră de carbon, plus o culoare ce scoate în mod clar maşina în evidenţă. Deşi un tabel cu privire la costurile de rulare între cele două versiuni de alimentare nu a fost dat publicităţii, ne aşteptăm ca avantajul pentru GPL să fie substanţial.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.