Ghicitoare de weekend: ce se ascunde sub acest „Ferrari”?

Replica din imaginile de mai jos este, fără îndoială, una dintre cele mai bune pe care l-am văzut. Întrebarea este, însă, ce se ascunde sub „carapacea” de Ferrari 430 Scuderia?

Ghicitoare de weekend: ce se ascunde sub acest „Ferrari”? Ghicitoare de weekend: ce se ascunde sub acest „Ferrari”?

Acest „Ferrari 430 Scuderia” a fost construit cu multă migală de către un englez care l-a scos la vânzare pe site-ul de licitaţii eBay. Şi se pare că proprietarul maşinii ţine destul de mult la creaţia lui pentru că a refuzat chiar şi oferte de 25.000 de euro.

Ce-i drept, maşina din imagini este una dintre cele mai bune replici de Ferrari pe care le-am văzut pe internet pentru că până şi interiorul şi compartimentul motor au fost făcute să arate ca ale unui 430 Scuderia. Bine, când spunem compartimentul motor ne referim, de fapt, la portbagajul maşinii originale, care are motorul amplasat în faţă.

Ce credeţi că se ascunde sub acest pseudo-Ferrari?

Răspunsul corect este: Ford Cougar

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.