Ghicitoare de weekend - tuning horror

Majoritatea dintre voi v-aţi dat seama care este modelul care stă la baza acestei maşini tunate aproape hidoase: este vorba despre Opel Calibra, un coupe care şi-a câştigat reputaţia datorită aspectului foarte reuşit, în anii '90.

Ghicitoare de weekend - tuning horror Ghicitoare de weekend - tuning horror

Cât de reuşită este această creaţie care ar vrea să semene cu superbolidul inspirat din Formula 1, Caparo T1? Cu siguranţă, nu poate fi comparată cu modelul care stă la baza ei, frumosul coupe Opel Calibra, o referinţă din punct de vedere al designului pentru coupe-urile accesibile din anii '80-'90.

CE NOTĂ ÎI DAŢI CREATORULUI ACESTEI MAŞINI TUNATE?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.