GWA-Tuning bricolează Mercedes E 63 AMG Estate

Dacă breakul Mercedes E 63 AMG Estate nu vi se părea suficient de agresiv, cei de la GWA-Tuning se declară în stare să vă satisfacă nevoile. Deocamdată, doar virtual.

GWA-Tuning bricolează Mercedes E 63 AMG Estate GWA-Tuning bricolează Mercedes E 63 AMG Estate

E 63 AMG by GWA TuningÎn primul rând, cei de la GWA Tuning s-au ocupat de partea frontală a marelui break Mercedes E 63 AMG Estate. Astfel, grila cunoscută Mercedes, cu lamelele cromate, a fost înlocuită cu una împletită, pe care tronează imensa siglă cu steaua în trei colţuri.

După care spoilerul frontal a fost redesenat, trecându-se de la stilul sobru-agresiv la tupeist-agresiv, maşina având acum o fantă centrală foarte generoasă, iar cele laterale sunt decupate până în partea inferioară, luminile de poziţie cu LED-uri fiind repoziţionate pe verticală.

Spatele beneficiază acum de un eleron de dimensiuni mai mari, în timp ce spoilerul spate este şi el modificat, având un difuzor mai mare şi două perechi de evacuări rotunde, al căror diametru va băga spaima în fanii lui Prius.

Modificari estetice de 22.000 euroPartea laterală este dominată de jantele sportive, de 19" în faţă, respectiv 20" în spate, puse în evidenţă atât de suspensia coborâtă, cât şi de pragurile late, care îi conferă maşinii o gardă la sol parcă şi mai redusă. De remarcat şi noile ornamente negre de pe aripile faţă sau fantele laterale redesenate, de pe lateralele spoilerului faţă.

În interior, GWA Tuning plusează cu un pedalier nou din aluminiu sau logo-urile iluminate. Preţul estimativ pentru un pachet complet de personalizare pentru E 63 AMG se cifrează la 22.000 euro, existând şi posibilitatea optării pentru un kit estetic de bază, de 15.000 euro.

Dacă merită sau nu, puteţi vedea în galeria foto.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.