GWA-Tuning bricolează Mercedes E 63 AMG Estate

Dacă breakul Mercedes E 63 AMG Estate nu vi se părea suficient de agresiv, cei de la GWA-Tuning se declară în stare să vă satisfacă nevoile. Deocamdată, doar virtual.

GWA-Tuning bricolează Mercedes E 63 AMG Estate GWA-Tuning bricolează Mercedes E 63 AMG Estate

E 63 AMG by GWA TuningÎnprimul rând, cei de la GWA Tuning s-au ocupat de parteafrontală a marelui break Mercedes E 63 AMG Estate. Astfel, grilacunoscută Mercedes, cu lamelele cromate, a fost înlocuită cu unaîmpletită, pe care tronează imensa siglă cu steaua în treicolţuri.

După care spoilerul frontal a fost redesenat,trecându-se de la stilul sobru-agresiv la tupeist-agresiv,maşina având acum o fantă centrală foarte generoasă, iar celelaterale sunt decupate până în partea inferioară, luminile depoziţie cu LED-uri fiind repoziţionate pe verticală.

Spatele beneficiază acum de un eleron de dimensiuni maimari, în timp ce spoilerul spate este şi el modificat,având un difuzor mai mare şi două perechi de evacuări rotunde, alcăror diametru va băga spaima în fanii lui Prius.

Modificari estetice de 22.000 euroPartealaterală este dominată de jantele sportive, de 19" în faţă,respectiv 20" în spate, puse în evidenţă atât de suspensiacoborâtă, cât şi de pragurile late, care îi conferă maşinii o gardăla sol parcă şi mai redusă. De remarcat şi noile ornamente negre depe aripile faţă sau fantele laterale redesenate, de pe lateralelespoilerului faţă.

În interior, GWA Tuning plusează cu un pedalier nou din aluminiusau logo-urile iluminate. Preţul estimativ pentru un pachetcomplet de personalizare pentru E 63 AMG se cifrează la 22.000euro, existând şi posibilitatea optării pentru un kitestetic de bază, de 15.000 euro.

Dacă merită sau nu, puteţi vedea în galeria foto.