Hamann modifică noul BMW M5

Tunerul german, Hamman, crede că look-ul noului BMW M5 este prea cuminte şi lansează un pachet de tuning menit să aducă design-ul sedanului de performanşă bavarez la înălţimea performanţelor.

Hamann modifică noul BMW M5 Hamann modifică noul BMW M5

Hamann este unul dintre cei mai cunoscuţi tuneri europeni. De-a lungul timpului a modificat modele de la Fiat 500 până la maşini mult mai scumpe şi mai exclusiviste, cum ar fi Lamborghini Murcielago. Acum tunerul german a pus ochii pe noul sedan de performanţă bavarez, BMW M5.

Modificările aduse acestui M5 sunt menite să aducă un plus de agresivitate modelului german, pe măsura performanţelor sale. Kit-ul exterior conţine spoilere faţă şi spate redesenate cu guri de aerisire de dimensiuni mari, ajutând la racirea mai bună a motorului şi a frânelor. Aripile avazate cu 25 mm pe faţă şi 30 mm pe spate, împreună eleroanele de pe lunetă şi portbagaj întăresc look-ul sportiv al sedanului bavarez, dar au şi un rol aerodinamic foarte important. Tunerul german afirmă că modelul "preparat" de ei are o aerodinamică mult îmbunătăţită faţă de modelul de serie şi acest lucru se observă cel mai bine pe circuit.

Aripile evazate dau un aer de motorsport sedanului german

Manevrabilitatea a fost şi ea îmbunătăţită datorită montării unei suspensii sport ce coboară garda la sol cu 30 mm. Alături de această modificare, jantele din aliaj ultrauşor şi anvelopele Continental Sport Contact 5P ajută la marirea performanţelor dinamice ale BMW-ului.

În viitorul apropiat, Hamann va pregăti şi un pachet care va mări performanţele propulsorului V8 de 4,4 litri, ce constă în montarea unui sistem de evacuare mai performant, modificări ale turbocompresorului şi o nouă unitate de control a motorului. Aceste modificări vor creşte puterea şi cuplul motorului cu aproximativ 160 CP şi 220 Nm.

Jantele ultrauşoare şi anvelopele sport dau un plus de performanţă modelului german

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.