Hamann se ocupă puţin de Lamborghini Aventador. Şi iese minunea asta

Ce se întâmplă când Hamann se ocupă de maşini germane? Tot felul de lucruri minunate. Dar când se ocupă de o maşină italiană cu tehnologie germană? Ceva absolut SF

Hamann se ocupă puţin de Lamborghini Aventador. Şi iese minunea asta Hamann se ocupă puţin de Lamborghini Aventador. Şi iese minunea asta

Hamann s-a ocupat de un Lamborghini Aventador şi l-a transformat în ceva de-a dreptul SF, aşa cum puteţi şi singuri judeca din galeria foto. Până ajungeţi acolo, trebuie să spunem că avem de-a face cu inserţii de carbon cam peste tot pe unde se putea personaliza maşina, apoi de praguri noi pentru a îmbunătăţi aerodinamica şi a diminua turbulenţele de aer de sub maşină, precum şi de detalii de caroserie vopsite în verde fosforescent, care îi conferă superbului supercar o alură demnă de un OZN.

Capacul ăla verde ar face bine să strălucească noaptea!

În spate, Hamann aduce un difuzor nou de aer din fibră de carbon, un spoiler reglabil şi o evacuare sport de curse, numai bune pentru a sparge timpanele celor aflaţi prin preajmă.

Un spate absolut incredibil

Apoi remarcaţi baia de lumină fosforescentă de deasupra capacului motorului, precum şi jantele din aliaj forjat cu anvelope 255/30 ZR 20 pe puntea faţă şi 355/25 ZR 21 pe puntea din spate, sau decoraţiile verzi-fosforescent combinate cu vopseaua Stealth Grey special concepută pentru acest model.

Verdele fosforescent continuă şi la interior, care e absolut demenţial, aşa cum îi stă bine unui Lambo

Dar Hamann nu s-a oprit aici şi a mărit puterea motorului V12 de 6.5 litri la 760CP şi 735 Nm. Suficient? Noi zicem că e mai mult decât suficient. Fuga în galeria foto pentru a vedea cum arată toată maşina!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.