Hellboy Porsche Panamera S by Edo Competition

Cei de la Edo Competition ne prezintă cel mai puternic Porsche Panamera S cu 465 CP şi un nou kit aerodinamic.

Hellboy Porsche Panamera S by Edo Competition Hellboy Porsche Panamera S by Edo Competition

Transformarea lui Porsche Panamera S în Hellboy cuprinde un upgrade de putere şi un kit aerodinamic. Astfel, puterea a fost ridicată la 465 CP şi cuplul motor la 550 Nm. Această creştere a fost posibilă datorită recalibrării unităţii centrale a motorului (ECU), dar şi a utilizării unor filtre cu debit mai mare de aer. Sistemul de evacuare a fost şi el modificat, astfel întreg ansamblul este mai uşor cu 35 de kg, în comparaţie cu cel de serie.

Odată cu mărirea puterii a fost necesar şi un set de roţi pe măsură. Astfel, maşina este echipată cu jante din aliaj super uşor de 21 inch iar, în plus, maşina poate fi echipată opţional şi cu un sistem de control al gărzii la sol, aceasta putând coborâtă electronic cu 30 de mm.

Toate aceste modificări fac ca maşina să atingă 100 de km/h în doar 4,6 secunde, iar viteza maximă să fie atinsă la 305 km/h.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.