Hennessey Camaro cu motor LS9

Se ia un motor de Corvette, i se măreşte puterea şi pe urmă se montează pe unul din cele mai frumoase Chevroleturi. Rezultatul îţi taie respiraţia.

Hennessey Camaro cu motor LS9 Hennessey Camaro cu motor LS9

Puterea vine de la un V8 LS9 de pe Corvette ZR1, supraalimentat astfel încât să atingă 705 CP, ceea ce face că cel mai puternic Camaro, versiunea SS de 422 CP, să pară puţin submotorizată. Iar la asemenea forţă avem de a face cu modificări semnificative şi la restul maşinii, precum frânele cu discuri de 15 inch din carbon, jantele uşoare cu gume Michelin Pilot Sport 2 şi o suspensie mai tare.

Exteriorul este şi el schimbat, astfel încât să evidenţieze caracterul ultra sportiv dat de monstrul V8 de sub capotă, cu detalii elocvente ce se le observi de la grila faţă până la abundenţa de fibră de carbon şi capota transparentă. Preţul de vânzare al unui Chevrolet Camaro pregătit de cei de la Hennessey ajunge la 109.500 de dolari, cu doar câteva mii mai mult decât modelul Corvette, însă în aceşti bani ai inclus şi un curs de pilotaj.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.