Hennessey „condimentează” Chevrolet Camaro ZL1

Autor: Laurenţiu Florescu 20 iun. 2012 Tuning auto

Compania americană Hennessey este renumită pentru pachetele de tuning extreme pe care le oferă, iar acum îşi menţine reputaţia cu noua sa creaţie. Tunerul texan a lansat două pachete de tuning pentru faimosul „muscle-car” Chevrolet Camaro ZL1, menit să dea un plus de agresivitate şi sportivitate modelului american.

Modificările la nivelul exteriorului sunt minore, Hennessey axându-se mai mult pe îmbunătăţirea performanţelor. Viitorii clienţi pot alege între pachetele HPE650 şi HPE700. În primul pachet sunt încluse mai multe modificări, care aduc puterea motorului de la 580 CP la 658 CP. Creşterea de putere se datorează unui colector de admisie din oţel inoxdabil, fulii modificate pentru compresorul mecanic, un intercooler mai performant şi o unitate de comandă a motorului upgradată.

Pachetul HPE700 conţine toate modificările de mai sus, dar are ca bonus un arbore cu came modificat şi o chiulasă nouă. Aceste modificări duc puterea propulsorului V8 la valoarea de 707 CP. Pentru cei care sunt încă nemulţumiţi de performanţele modelului american, Hennessey pune la bătaie alte două pachete de tuning lansate cu ceva timp în urmă: HPE800 şi HPE1000.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide