Honda Accord by Mugen

Chiar dacă noua generaţie Accord este mai soft din punct de vedere al sportivităţii, asta nu i-a oprit pe cei de la Mugen să-i aplice un set de modificări tipice.

Honda Accord by Mugen Honda Accord by Mugen

De eleronul spate chiar era nevoieCompania de tuning fondată de fiul fondatorului Honda, Soichiro Honda, oferă noile modificări pentru ambele versiuni de caroserie ale noului Accord, atât sedan cât şi touring. Bodykitul include spoilere noi, praguri, apărători de vânt şi un eleron spate imens. Jantele nu au rămas neschimbate, cumpărătorul având la alegere două modele, de 18 şi 19 inch.

Tehnic, avem o nouă suspensie, un sistem de frânare modificat şi unul de evacuare de tip sport. Toate aceste schimbări sunt rezervate momentan modelului japonez, dotat cu un motor de 2,4 litri cuplat la o cutie de viteze automată cu 5 trepte ce transmite putera la roţile din faţă.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.