Honda Jazz

Cu doar câteva zile înainte de deschiderea porţilor Salonului Auto de la Tokyo, cei de la Mugen anunţă că vor lansa cu ocazia evenimentului auto nipon primul tuning al noului Honda Jazz.

Honda Jazz Honda Jazz
Mugen oferă pentru noul Honda Jazz două bodykituri, RS Aero şi L/G Aero, care aduc un plus de agresivitate designului. Cele două kituri includ spoilere faţă/spate modificate, praguri sport, eleroane şi terminaţii ale sistemului de evacuare cromate. Opţional, Mugen oferă pedalier din aluminiu şi jante din aliaj.

Cele două nivele de tuning vor fi diferenţiate prin culoarea caroserie: kitul RS Aero va avea o vopsea galbenă, iar L/S va oferi clienţilor un albastru denumit Sky Blue. Diferenţe vor fi şi la preţul celor două variante, L/S urm\nd a fi mai ieftină decât RS.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.