Honda Jazz by INGS+1

Cine are o Honda Jazz şi este probabil atins de virusul Type-R dar vrea să-şi aducă micuţa maşină de oraş la nivelul pretenţiilor sportive are acum de unde alege.

Honda Jazz by INGS+1 Honda Jazz by INGS+1

620 de dolari spoilerul fataDacă se întâmplă să ai o Honda Jazz, sau Fit aşa cum este cunoscută pe alte meleaguri, şi doreşti să îi schimbi aspectul cu unul mai agresiv, poţi încerca oferta celor de la INGS+1. Tunerul oferă un pachet estetic complet format dintr-un spoiler faţă la 620 de dolari, praguri laterale de 420 de dolari, un spoiler spate pentru 600 de dolari şi un eleron la alţi 470 de dolari.

Pentru amatorii de tuning extrem există şi o capotă din fibră de carbon de 960 de dolari. Kitul mai cuprinde şi un set de jante de 17 inch încălţate de pneuri 215-40 ZR17 Bridgestone Potenza RE050, însă la acestea nu se ştie încă preţul. Oricum, în total, modificările vor costa destul de mult. Pentru o maşiă de oraş. Dar nu te poţi pune cu pasiunea, nu?

VEZI TOATE ANUNTURILE HONDA.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.