Honda Odissey by Mugen

Se ştie că japonezii iubesc tuningul şi chiar atunci când vine vorba de maşini de familie, abia lansate, niponii nu pierd timpul şi gândesc noi kituri, aşa cum este cazul lui Honda Odissey.

Honda Odissey by Mugen Honda Odissey by Mugen

Honda Odissey s-a lansat recent pe piaţa din Japonia, dar Mugen nu a pierdut timpul şi şi-a sincronizat creearea kitului cu momentul apariţiei modelului ăn două volume.  Kitul este disponibil în două configuraţii, una valabilă pentru versiunile M, L, Li, iar altul pentru nivelul de vârf sportiv Absolute.

Kitul aero costă într-o nouă grilă, prelungiri ale barelor, praguri şi un eleron pentru capotă. De asemenea, evacuarea sport, pedalele racing, jantele de aliaj în două configuraţii şi sistemul de monitorizare sunt incluse în pachetul aerodinamic. Preţul pentru ambele configuraţii se va învârti în jurul a 2.000 de euro în Japonia.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.