Hyundai Veloster primeşte 210 CP de la ARK Performance

La Las Vegas, în cadrul show-ului SEMA 2011, tunerul american, ARK Performance, va prezenta o versiune mai puternică a noului Hyundai Veloster.

Hyundai Veloster primeşte 210 CP de la ARK Performance Hyundai Veloster primeşte 210 CP de la ARK Performance

Ceea ce va prezenta tunerul american la SEMA 2011 este mai mult o versiune de raliu a lui Hyundai Veloster. Acesta are montat un turbo-compresor care măreşte puterea propulsorului de 1.6 litri, de la 138 CP la 210 CP.

Pe lângăupgrade-urile tehnice, ARK Performance a venit şi cu o mulţime de modificări asupra exteriorului care, acum, pare mult mai agresiv. Aşadar, acesta i-a adăugat noi spoilere faţă şi spate, praguri laterale, un eleron de mari dimensiuni, o nouă grilă şi bosaje mai proeminente.

În interior, coupe-ul va avea atât scaunele, partea superioară a planşei de bord, plafonul, cât şi feţele interioare ale uşilor, îmbrăcate cu piele Alcantara. Nu va lipsi, de asemenea, nici pedalierul racing şi un sistem audio performant.

Prima versiune modficată a lui Veloster va putea fi văzută de public la SEMA 2011, în perioada 1-4 noiembrie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.