Hyundai Veloster Street Concept a debutat în Australia

Autor: Iulian Dnistran 22 oct. 2012 Tuning auto

Hyundai a ales modelul Veloster pentru a reprezenta marca pe două continente. După ce a publicat primele imagini cu conceptul Veloster Velocity, care va fi prezentat la SEMA în Las Vegas la sfârşitul acestei luni, Hyundai a prezentat la Salonul Auto Internaţional din Australia conceptul Veloster Street.

Creat în colaborare cu casa de tuning australiană Concord Customs, Veloster Street a primit o vopsea gri mată, un kit aerodinamic vopsit în portocaliu şi benzi iluminate pentru barele de protecţie faţă-spate şi pragurile laterale.

În interior, tapiţeria din piele de culoare neagră are acum accente portocalii, pentru a păstra linia stilistică impusă de exterior. Pe lângă modificările vizuale, Veloster Street a primit un sistem audio care are o putere maximă de 8.650 W.

Sub capotă, motorul coreenei are parte de un intercooler din aluminiu, un filtru de aer sport şi un sistem de evacuare nou. Din păcate, nu ştim cât de mult a crescut puterea propulsorului pe benzină de 1,6 litri cu turbocompresor, care în mod normal dezvoltă 200 de cai-putere.

Şasiul a fost şi el îmbunătăţit, cu bare anti-ruliu atât în faţă, cât şi în spate, suspensie ajustabilă şi discuri de frână ventilate.

Salonul Auto Internaţional din Australia se desfăşoară în Sydney în perioada 19-28 octombrie 2012.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide