Iată şi primul BMW i3 modificat puternic de Eve.Ryn

Nu că i3 ar fi fost cel mai plictisitor vehicul estetic (ca design vorbind), însă câţiva japonezi s-au gâdit că i-ar prinde bine o stilizare totuşi...

Iată şi primul BMW i3 modificat puternic de Eve.Ryn Iată şi primul BMW i3 modificat puternic de Eve.Ryn

A trecut mai bine de un an de când am rămas uimiţi la vestea că vehiculul electric BMW i3 va fi produs în serie. A trecut suficient timp încât să-l şi conducem; l-am văzut chiar şi în versiune M. Următorul pas, evident, este tuningul japonez. 

Cei de la Eve.Ryn s-au gândit că un BMW i3 ar putea să fie şi mai impunător un pic, aşa că au lucrat la un kit estetic... ei bine... mai agresiv. Şi nu s-au rezumat doar la estetic şi la jante de 20 de inci, ci i-au modificat un pic şi unghiul de cădere al roţilor (acel binecunoscut stance care devine tratament standard în lumea tuningului).

Nu ştim dacă puterea de 170 CP a motorului electric a fost modificată în vreun fel, aşa că nu ne rămâne decât să ne mai uităm o dată peste galeria foto şi să decidem: ar fi mai atrăgător un vehicul electric dacă ar arăta aşa? Ajută-ne cu răspunsul tău. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.