Imprimanta de… cauciucuri – un nou trend în personalizarea roţilor?

Autor: Oraan Mărculescu 07 mart. 2013 Tuning auto

Pneurile unei maşini au un rol funcţional bine definit, asigurând performanţa şi securitatea. Până acum, aproape nimeni nu s-a gândit la personalizarea lor – deşi unii ne mai amintim de moda de acum multe zeci de ani, cu acele maşini care aveau cauciucuri cu marginea vopsită în alb.

Iată că specialistul în vopsele LAC s-a gândit la o idee îndrăzneaţă: imprimanta de… cauciucuri. Adică un dispozitiv gândit special pentru ”tipărirea” diverselor desene sau modele pe flancurile pneurilor, care aduc astfel un plus de originalitate maşinii.

Evident, efectul este cu atât mai pregnant cu cât pneurile au un talon mai mare, deci sunt de evitat pneurile destinate maşinilor sport. Mai degrabă proprietarii de maşini offroad vor ieşi în evidenţă, dacă ne gândim că, în general, cauciucurile destinate SUV-urilor oferă o suprafaţă laterală mai generoasă.

Cât despre desenele sau modelele pe care le vrea fiecare pe roţi, vă lăsăm pe voi să vă puneţi ”la treabă” imaginaţia. E cineva interesat de aşa ceva, totuşi?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide