În premieră de la RENNtech: cel mai rapid Mercedes SLR din lume

Un parteneriat între Platinum Motorsport, RENNtech, MACarbon şi Exotics Boutique a dus la "existenţa" celui mai rapid Mercedes-Benz SLR McLaren din lume.

În premieră de la RENNtech: cel mai rapid Mercedes SLR din lume În premieră de la RENNtech: cel mai rapid Mercedes SLR din lume

Kitul aerodimanic vine de la Mansory Renovatio Body Kit, în timp ce RENNtech a adus "jucăriile" pentru mărirea puterii. Vorbim despre o turbină modificată. Tot cei la RENNtech sunt responsabili pentru noua transmisie, necesară "suportării" celor 770 CP. Maşina este capabilă să "facă" un sfert de milă, în cazul curselor americane denumite drag race, în doar 10,29 secunde, în timp ce viteza de top este de 216 km/h.

Maşina va fi expusă în cadrul SEMA 2011, eveniment care va avea loc luna viitoare în Las Vegas.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.