In vino veritas? Nu, Range Rover Veritas, preparat de Vorsteiner. FOTOGALERIE

Pentru cei care vor ca propriul Range Rover să arate altfel, tunerul Vorsteiner are o propunere care sigur nu îi va lăsa reci pe cei ce vor o maşină ”statement”.

In vino veritas? Nu, Range Rover Veritas, preparat de Vorsteiner. FOTOGALERIE In vino veritas? Nu, Range Rover Veritas, preparat de Vorsteiner. FOTOGALERIE

Poate că Vorsteiner sună a nume german, însă acest tuner este bazat în SUA, oferindu-le americanilor interpretări bazate în general pe maşini luxoase europene.

Hai că acum parcă arată complet, cu jantele de 24 inci

Range Rover e un britanic uriaş, care cam face ravagii la publicul amator de fiţe de lux în materie de SUV-uri. Iar acum, acest Veritas va întoarce şi mai multe capete, datorită kit-ului exterior al celor de la Vorsteiner.

Albul e noul negru, se ştie. Dar ştiaţi că fibra de carbon e noua fibră de sticlă?...

Toate elementele aerodinamice sunt realizate din fibră de carbon, iar jantele de 24 inci beneficiază de o finisare ”gloss brushed shadow”. Vopseaua albă e specială şi zgârieturile pot fi remediate doar în atelierele Vorsteiner.

Veritas = adevăr în latină. O limbă moartă, dar o maşină extrem de vie

Cât costă Range Rover Veritas? Nu ştim. Dar mai contează? Dacă tot aveţi un Range Rover, nu aţi vrea să arate ca maşina din GALERIA FOTO?