In vino veritas? Nu, Range Rover Veritas, preparat de Vorsteiner. FOTOGALERIE

Pentru cei care vor ca propriul Range Rover să arate altfel, tunerul Vorsteiner are o propunere care sigur nu îi va lăsa reci pe cei ce vor o maşină ”statement”.

In vino veritas? Nu, Range Rover Veritas, preparat de Vorsteiner. FOTOGALERIE In vino veritas? Nu, Range Rover Veritas, preparat de Vorsteiner. FOTOGALERIE

Poate că Vorsteiner sună a nume german, însă acest tuner este bazat în SUA, oferindu-le americanilor interpretări bazate în general pe maşini luxoase europene.

Hai că acum parcă arată complet, cu jantele de 24 inci

Range Rover e un britanic uriaş, care cam face ravagii la publicul amator de fiţe de lux în materie de SUV-uri. Iar acum, acest Veritas va întoarce şi mai multe capete, datorită kit-ului exterior al celor de la Vorsteiner.

Albul e noul negru, se ştie. Dar ştiaţi că fibra de carbon e noua fibră de sticlă?...

Toate elementele aerodinamice sunt realizate din fibră de carbon, iar jantele de 24 inci beneficiază de o finisare ”gloss brushed shadow”. Vopseaua albă e specială şi zgârieturile pot fi remediate doar în atelierele Vorsteiner.

Veritas = adevăr în latină. O limbă moartă, dar o maşină extrem de vie

Cât costă Range Rover Veritas? Nu ştim. Dar mai contează? Dacă tot aveţi un Range Rover, nu aţi vrea să arate ca maşina din GALERIA FOTO?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.