Înger şi demon - Nissan GTR Ultimate Street Edition

Chiar dacă unele companii de tuning oferă pachete de până la 1.000 CP, modificările extreme reduc capacitatea modelelor de a fi folosite în fiecare zi. Switzer vine cu Nissan GTR USE, un monstru de 1.000 CP pe care îl poţi lua la shopping.

Înger şi demon - Nissan GTR Ultimate Street Edition Înger şi demon - Nissan GTR Ultimate Street Edition

Muţi tuneri oferă pachete impresionante pentru Nissan GTR, unele chiar trecând de pragul celor 1.000 CP, dar aceste modele devin demoni care rămân încuiaţi în cea mai mare parte a timpului şi sunt eliberaţi ocazional pentru o supradoză de adrenalină. Modificările extreme de care are nevoie o maşină, chiar şi Nissan GTR, pentru a obţine o asemenea putere reduc considerabil capacităţile de utilizare zilnică a modelului.

Switzer a lansat pachetul Ultimate Street Edition pentru modelul nipon, Nissan GTR. Tunerul spune despre noua lor creaţie că este o maşină care poate fi folosită pentru cumpărături, dar şi pe circuite. GTR USE dispune de nu mai puţin de 1.000 CP, aceştia fiind domesticiţi pentru a-i putea folosi în fiecare zi fără a avea dureri de cap sau de spate după doar 15 minute de condus.

Pentru a ajunge la o asemenea putere, motorul V6 de 3,8 litri a primit un arbore cu came, pistoane şi biele noi, precum şi o unitate de comandă a motorului upgradată. Pe lângă acestea, Switzer a montat două turbocompresoare noi răcite cu lichid, intercoolere mai mari şi un sistem de evacuare din oţel inoxidabil.

Pentru o manevrabilitate sporită, s-a montat o suspensie nouă şi jante din aliaj ultra-uşor încălţate cu anvelope performante. Sistemul de launch-control a fost îmbunătăţit, iar frânele au fost înlocuite cu unele mai mari. Din păcate, Switzer nu a anunţat încă preţul de pornire al pachetului.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.