Irmscher - program tuning pentru noul Opel Astra GTC

De parcă nu era suficient că noul Opel Astra GTC se anunţă pretendent al coroanei de cel mai sexy hot-hatch compact, tunerul Irmscher vine cu un program de upgrade-uri tentant.

Irmscher - program tuning pentru noul Opel Astra GTC Irmscher - program tuning pentru noul Opel Astra GTC

Noul Opel Astra GTC va fi, cu siguranţă, principalul punct de atracţie al standului Opel la Salonul Auto Frankfurt 2011, fiind aşteptat cu sufletul la gură de publicul tânăr. Iar tunerul Irmscher, specialist în modificarea maşinilor Opel, anunţă un program de upgrade-uri care va pune "paie pe foc".

În partea frontală, spoilerul primeşte un splitter conturat foarte agresiv, iar mica grilă a radiatorului renunţă la ornamentul cromat de mari dimensiuni în favoarea unui look mai sportiv. Spatele lui GTC este acum mai viril, fiind dominat de două perechi de evacuări generoase, înglobate într-un difuzor de mari dimensiuni, iar luneta poate primi un spoiler mai agresiv.

Suspensia are arcurile şi amortizoarele înlocuite cu unele mai tari, iar garda la sol este coborâtă cu 30 mm. Acest lucru pune în evidenţă jantele sport de până la 21 inch, care contribuie foarte serios la crearea unui aspect de very bad boy.

Irmscher nu se rezumă doar la modificări estetice. Pentru început, motorul turbo de 1,6 litri poate primi un pachet de modificări "Stage 1", care presupun creşterea puterii de la 180 CP la 212 CP, în timp ce cuplul creşte sensibil, de la 230 Nm la 274 Nm.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.