Jaguar XF tunat de Ecurie Ecosse

Un Jaguar XF nici nu ar putea fi tunat altfel, având încă din fabrică un design greu de înlocuit.

Jaguar XF tunat de Ecurie Ecosse Jaguar XF tunat de Ecurie Ecosse

Interior - Jaguar XF Ecurie EcosseCelebra echipă Ecurie Ecosse i-au oferit Jaguarului XF un plus de sportivitate, coborându-i suspensiile şi înlocuind mai multe componente cum ar fi, ţevile de eşapament. Motorul diesel de 2.7, disponibil în Europa, a fost şi el modificat, dezvoltând acum 258 CP. Acum maşina beneficiază de o propulsie mai eficientă, consumul nefiind modificat. Fiabilitatea maşinii a fost completată şi de jantele de 20 inci şi cauciucuri noi mai performante.

Interiorul nu a rămas nici el nemodificat, lemnului regăsit pe bord şi consola centrală fiindu-i adăugată nuanţa mai închisă "piao black". Mai multe lumini albastre luminează interiorul din bordul maşinii, dar şi din portiere.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.