Kicherer modifică noul Mercedes-Benz ML

Pentru cei ce nu consideră designul noului Mercedes-Benz ML suficient de agresiv, tunerul german Kicherer va oferi un pachet ce promite să împrospăteze aspectul noului SUV german.

Kicherer modifică noul Mercedes-Benz ML Kicherer modifică noul Mercedes-Benz ML

Tunerul german Kicherer va lansa în această vară un pachet ce promite să împrospăteze design-ul exterior al noului Mercedes-Benz ML. Kitul exterior se remarcă prin spoilerele redesenate ce conferă SUV-ului german un design sportiv.

În partea din faţă găsim luminile de zi dotate cu tehnologia LED ce tronează deasupra unor guri de aerisire imense, iar în partea din spate sistemul de evacuare cu patru ieşiri de formă trapezoidală întregeşte tema sportivă aleasă de tunerul german. Pentru o mai bună manevrabilitate, Kicherer a mărit ecartamentul şi a coborât suspensia cu 25 mm.

Casa de tuning germană anunţă că, până la lansarea din vară a pachetului, va oferi şi o serie de ornamente din piele sau fibră de carbon pentru interior.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.