Kicherer Supercharged GT: un Mercedes SLS AMG cu compresor mecanic

Autor: Iulian Dnistran 15 oct. 2012 Tuning auto

Firma germană de tuning Kicherer a creat un Mercedes-Benz SLS AMG mai special. Denumit Supercharged GT, SLS-ul a primit un compresor mecanic sub capotă, ceea ce înseamnă că motorul V8 de 6,3 litri produce acum 700 de cai putere şi 840 Nm.

Cu atâţia cai înghesuiţi în compartimentul motor, modelul Supercharged GT face suta în 3,4 secunde şi ajunge până la o viteză maximă de peste 300 km/h, pentru că limitatorul electronic de viteză a fost anulat.

Dar modificările nu se rezumă la atât. Suspensia a fost schimbată cu una nouă, ajustabilă, sistemul de evacuare e şi el nou, iar jantele montate au acum 20/21 de ţoli şi sunt încălţate cu anvelope Michelin Pilot Super Sport.

La exterior, modificările includ o „buză” din fibră de carbon pe bara din faţă, un difuzor de aer în bara din spate şi o grilă a radiatorului care este inspirată de stilul celei montate pe modelul Mercedes-Benz 300 SL Carrera Panamericana din 1952.

Pentru interior, cei de la Kicherer oferă o mulţime de elemente din fibră de carbon, precum ornamentele pentru panourile interioare ale uşilor, consola centrală şi pragurile uşilor.

Kicherer este o companie germană înfiinţată în 1976, specializată în crearea de pachete de tuning pentru modelele Mercedes-Benz. 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide