Kitsch-tuning: cine dă 50.000 de dolari pe copia de Rolls Royce?

Această maşină există şi este de vânzare. Din păcate...

Kitsch-tuning: cine dă 50.000 de dolari pe copia de Rolls Royce? Kitsch-tuning: cine dă 50.000 de dolari pe copia de Rolls Royce?

Pe un site de vânzări maşini second hand din America a apărut un anunţ foarte tentant: ”Used 2014 Rolls-Royce Phantom Extended Wheelbase Sedan” la doar 49.900 USD.

Sună excelent pentru amatorii de maşini de lux, având în vedere că un Rolls Royce Phantom nou costă de cel puţin 10 ori mai mult. Mai ales că e vorba de o ”ediţie specială” Pharaoh!

Suntem curioşi, însă, cine va cădea în plasă după ce va vedea imaginile cu acest ”Rolls Royce Pharaoh” şi după ce va realiza că e, de fapt, o replică bazată pe un banal Lincoln Town Car.

Vă lăsăm pe voi să descoperiţi în galeria foto detaliile care fac din această maşină cel mai mare kitsch al începutului de 2014!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.