Kitsch-tuning pentru prinţese şi mirese: limuzina-caleaşcă de vis... sau de coşmar

Vă amintiţi povestea Cenuşăresei? Şi momentul în care zâna cea bună transformă un dovleac într-o caleaşcă? Ei bine, nu ştim ce ”zână” a decis să transforme un PT Cruiser în... chestia asta. Vouă cum vi se pare?

Aproape orice fetiţă visează ca, în ziua măritişului, să fie prinţesă - cred că acesta e adevăratul motiv pentru care rochiile de nuntă sunt albe şi ar trebui să dea impresia că mireasa e un personaj de poveste (eventual chiar Albă ca Zăpada).

Pentru ruşii de la Exclusive Limo povestea nu ar trebui să se limiteze aici. Aşa încât au imaginat şi un mijloc de transport total diferit de limuzinele devenite deja banale. Adică o limuzină-şaretă, care combină aspectul unei caleşti de vis cu o maşină destul de originală la vremea ei, Chrysler PT Cruiser.

Pentru unii, probabil creaţia ruşilor este lăudabilă şi satisface nevoia de a ieşi cât mai mult în evidenţă în această zi foarte importantă, a nunţii. Mai ales că interiorul e gândit aproape princiar, ambianţa schimbându-se datorită luminilor LED în diverse culori, efectul fiind potenţat de multiplele oglinzi.

Pentru alţii, însă, 1+1 cam dă cu rest... Şi asta deoarece maşina de faţă pare mai degrabă potrivită unui alt fel de procesiune, pentru care ar trebui să fie vopsită în negru. Cu alte cuvinte, ”love it or hate it”. Noi v-am arătat-o, vouă nu vă rămâne decât să ne spuneţi dacă vă place sau nu.

Sursa: Exclusive Limo

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.