Lamborghini Gallardo LP550-2 Balboni preparat de Anderson

La o ediţie specială, cum este Lamorghini Gallardo LP550-2 Balboni, foarte rar vezi tuning fiind deja individualizată. Cei de la Anderson Germany definitivează însă ce a început maestrul Valentino Balboni.

Lamborghini Gallardo LP550-2 Balboni preparat de Anderson Lamborghini Gallardo LP550-2 Balboni preparat de Anderson

Lamborghini Gallardo LP550-2 Balboni nu este o maşină pentru oricine, din punct de vedere dinamic fiind mult mai greu de strunit atât din cauza masei maici, dar mai ales din faptul că toţi cei 550 CP se transmit către roţile din spate. Tunerul Anderson Germany mai condimentează însă reţeta cu încă 40 CP, ajungându-se astfel la valoarea de 590 CP.

Ar fi interesant să vedem şi ce înseamnă acest plus de putere în termeni de acceleraţie, dar germanii nu au comunicat încă rezultatele testelor. În versiunea standard Gallardo-ul numit după legendarul pilot de teste Valentino Balboni atinge 100 km/h în 3,9 secunde fiind ceva mai lent decât versiunea 560-4. Ne aşteptăm astfel ca infuzia de cai putere să aducă acest Gallardo custom în zona de 3,7 secunde până la sută, adică a versiunii standard cu tracţiune integrală, deşi foarte multă putere se va irosi.

Exteriorul păstrează în linii mari specificul ediţiei Balboni, dunga centrală fiind însă alb cu auriu, accente care se regăsesc şi la jantele cu dimensiunea pe 20 inch. Lămpile şi geamurile laterale primesc o tentă închisă pentru a se potrivi mai bine cu vopseaua albastru închis. Interiorul vine într-o combinaţie de alb cu negru, care nu se asortează foarte bine cu exteriorul. Preţul nu a fost comunicat, dar sigur cine vrea performanţă ar scăpa mai ieftin cu un LP560-4.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.