Lamborghini Huracán LP 610-4, încălţat de ADV.1 Wheels

Lamborghini Huracán nu este genul de maşină care să aibă nevoie de modificări pentru a ieşi în evidenţă, însă lucrătura celor de la ADV.1 Wheels este imposibil de reuşită.

Lamborghini Huracán LP 610-4, încălţat de ADV.1 Wheels Lamborghini Huracán LP 610-4, încălţat de ADV.1 Wheels

A trecut ceva vreme de când Lamborghini Huracán a păşit curajos în lume, pregătit să continue moştenirea de bestseller a lui Gallardo. Am reuşit să ne jucăm cu el (ar trebui s-o faci şi tu, aici, dacă n-ai făcut-o deja) şi am fost mai mult decât impresionaţi de uniforma-i de poliţist.

Însă ADV.1 Wheels duce totul la un alt nivel, unul care stârneşte emoţii puternice. Asta în cazul în care ideea unui supercar cu motor V10 amplasat central şi cu 610 CP nu ar fi făcut-o deja...

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.