Lamborghini Murcielago LP 710 by Edo Competition

Am văzut până acum multe Lamborghini Murcielago bricolate, dar nici unul ca acesta: LP 710 se evidenţiază datorită... desenelor de pe caroserie!

Lamborghini Murcielago LP 710 by Edo Competition Lamborghini Murcielago LP 710 by Edo Competition

Care te dai pirat?Cum de nu s-a gândit nimeni până acum să îşi "ştampileze" torpila Lamborghini Murcielago cu unul dintre cele mai teribile simboluri: capul de mort?!

Cei de la Edo Competition, cunoscuţi pentru multe alte maşini supersport care le-au trecut prin mână, au făcut acest lucru - de fapt, nu ei, ci Christian Audigier, designer vestimentar, prieten cu Silvester Stallone, de exemplu. Audigier a ales ca temă capul de mort pentru că... nu are nevoie de alte explicaţii, mai ales în combinaţie cu o armă precum Lamborghini Murcielago.

Capul de mort - peste totCaroseria vopsită negru mat evidenţiază cum nu se poate mai bine simbolul (aici într-o ipostază destul de melancolică, am putea spune), iar interiorul abundă şi el de imprimeuri cu acest cap de mort: pe scaune, pe consola centrală sau pe portiere. Vor fi produse 5 maşini de acest fel, dar, dacă nu vă place capul de mort, designerul va alege altă temă, în funcţie de preferinţele exclusivistului client.

70 CP in plus si 360 km/hTotuşi, vorbim de un tuning realizat de Edo Competition, ceea ce înseamnă mai mult decât nişte desene care ornează maşina supersport. Lamborghini Murcielago LP640 a fost transformat în LP 710 - deci cu 70 CP mai mult. Şi asta datorită unui motor cu arbori cu came şi camere de ardere modificate, unei noi linii de evacuare sau reprogramării unităţii centrale. Mai bifăm pe lista modificărilor spoilerele şi eleronul redesenate, precum, filtrele de aer noi şi un nou set de jante.

Rezultatul? O viteză maximă de 360 km/h şi un cec de 495.000 euro.

Şi asta nu este tot: Edo Competition are pregătită şi o versiune LP 710/2, care renunţă la tracţiunea integrală şi pierde, astfel, 40 kg. Cine se simte suficient de pirat pentru un asemenea Lamborghini Murcielago?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.