Lamborghini Murcielago LP 710 by Edo Competition

Autor: Dan Vache 30 dec. 2008 Tuning auto

Care te dai pirat?Cum de nu s-a gândit nimeni până acum să îşi "ştampileze" torpila Lamborghini Murcielago cu unul dintre cele mai teribile simboluri: capul de mort?!

Cei de la Edo Competition, cunoscuţi pentru multe alte maşini supersport care le-au trecut prin mână, au făcut acest lucru – de fapt, nu ei, ci Christian Audigier, designer vestimentar, prieten cu Silvester Stallone, de exemplu. Audigier a ales ca temă capul de mort pentru că… nu are nevoie de alte explicaţii, mai ales în combinaţie cu o armă precum Lamborghini Murcielago.

Capul de mort - peste totCaroseria vopsită negru mat evidenţiază cum nu se poate mai bine simbolul (aici într-o ipostază destul de melancolică, am putea spune), iar interiorul abundă şi el de imprimeuri cu acest cap de mort: pe scaune, pe consola centrală sau pe portiere. Vor fi produse 5 maşini de acest fel, dar, dacă nu vă place capul de mort, designerul va alege altă temă, în funcţie de preferinţele exclusivistului client.

70 CP in plus si 360 km/hTotuşi, vorbim de un tuning realizat de Edo Competition, ceea ce înseamnă mai mult decât nişte desene care ornează maşina supersport. Lamborghini Murcielago LP640 a fost transformat în LP 710 – deci cu 70 CP mai mult. Şi asta datorită unui motor cu arbori cu came şi camere de ardere modificate, unei noi linii de evacuare sau reprogramării unităţii centrale. Mai bifăm pe lista modificărilor spoilerele şi eleronul redesenate, precum, filtrele de aer noi şi un nou set de jante.

Rezultatul? O viteză maximă de 360 km/h şi un cec de 495.000 euro.

Şi asta nu este tot: Edo Competition are pregătită şi o versiune LP 710/2, care renunţă la tracţiunea integrală şi pierde, astfel, 40 kg. Cine se simte suficient de pirat pentru un asemenea Lamborghini Murcielago?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide