Lamborghini Murcielago Reiter Streetversion

Cei de la Reiter revin în forţă, cu un nou model Lamborghini Murcielago Streetversion, derivat din maşinile de curse GT1. Diferenţa majoră? Acesta este negru şi are evacuările altfel dispuse, însă eleronul este la fel de gigantic.

Lamborghini Murcielago Reiter Streetversion Lamborghini Murcielago Reiter Streetversion

Mare, negru si cu propulsieLa nivel tehnic, acest Lamborghini Murcielago Reiter Streetversion beneficiază de aceaşi reţetă ca primul model: renunţarea la tracţiunea integrală în favoarea propulsiei, păstrarea motorului V12 de serie, suspensie şi sistem de frânare racing. În rest, diferenţele sunt date de altă evacuare, jante diferite sau un interior altfel personalizat.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.