Lamborghini Reventon american

Un canadian puternic marcat de supercarul italian a decis să-şi facă şi el unul acasă.

Lamborghini Reventon american Lamborghini Reventon american

Parcă seamănă, nu?Totul a pornit de la şasiul unui vechi Pontiac Fier pe care fanul Lamborghini a lucrat câteva luni bune pentru a implementa o caroserie căre să arate cât mai mult ca un Reventon. Şi dacă privim din prisma rezultatului final exterior, pasionatul merită respectele noastre. În interior măiestria italienilor nu a putut fi egalată, însă mai important este cum se conduce maşina.

Şi dacă am ajuns la acest capitol, ştim că nu putem avea mari pretenţii de la un şasiu de maşină americană, dar poate motorul se va ridica totuşi la un nivel înalt. Acesta este un V8 de 5,7 litri, cu bloc motor de origine GM, la care s-au adăugat două turbine. Suficient cât să-i imprime modelului de 1600 de kg o acceleraţie fulminantă .. pe linie dreaptă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.