Magneti Marelli propune un kit estetic pentru Alfa Romeo MiTo

Ştiaţi că Magneti Marelli "şi-a tras" divizie de tuning? Se numeşte "Magneti Marelli Elaborazioni" şi deja propune un kit exterior pentru Alfa Romeo MiTo. Cât de reuşit este, vedeţi în imagini.

Magneti Marelli propune un kit estetic pentru Alfa Romeo MiTo Magneti Marelli propune un kit estetic pentru Alfa Romeo MiTo

Alfa Romeo MiTo Kit OnePrincipalul lucru care frapează laaceastă propunere de tuning pentru Alfa Romeo MiTo este bodykitul în stilde... crossover. Bosajele roţilor primesc pasajeproeminente din plastic, "dotate" cu şuruburi la vedere, cu un looktehnic.

Bosajele se continuă cu spoilerele profilate aerodinamic,în spate MiTo având dreptul la un difuzorapreciabil. Desigur, există variaţii pentru acesteaccesorii exterioare, în funcţie de preferinţele clienţilor, carepot opta pentru o versiune mai brutală sau pentru un look mai"light".

Jantele de 18" pot fi vopsite integral în negru, fiindevidenţiate de garda la sol redusă cu 30milimetri, prin adoptarea unui nou set de arcuri, maitari. Printre spiţele jantelor se pot observa cu uşurinţănoile discuri de frână semnate Brembo şi avânddimensiuni apreciabile: diametru de 305 mm.

Doar 200 de pachete tuningSistemul de evacuare este şi elmodificat, fiind de tipul "Parco Chiuso" - are două evacuărigeneroase, precum şi o supapă care îi conferă maşinii unzgomot mai sportiv. Totul asezonat cu o creştere de puterecu 31 CP, graţie unei unităţi electronice modificate.

Propunerea "Kit One" a celor de la Magneti Marelli Elaborazionieste primul pas, urmând a fi oferite, în curând, kituri pentru Fiat500 şi Punto EVO, dar şi pentru modelele americane Chrysler, Jeepşi Dodge.

Deocamdată, în aşteptarea versiunii de top Alfa Romeo MiTo GTA,puteţi apela la Kit One. Dar ar fi bine să vă grăbiţi, deoarecevor fi oferite doar 200 de astfel de pachete demodificări pentru Alfa Romeo MiTo.