Magneti Marelli propune un kit estetic pentru Alfa Romeo MiTo

Ştiaţi că Magneti Marelli "şi-a tras" divizie de tuning? Se numeşte "Magneti Marelli Elaborazioni" şi deja propune un kit exterior pentru Alfa Romeo MiTo. Cât de reuşit este, vedeţi în imagini.

Magneti Marelli propune un kit estetic pentru Alfa Romeo MiTo Magneti Marelli propune un kit estetic pentru Alfa Romeo MiTo

Alfa Romeo MiTo Kit OnePrincipalul lucru care frapează la această propunere de tuning pentru Alfa Romeo MiTo este bodykitul în stil de... crossover. Bosajele roţilor primesc pasaje proeminente din plastic, "dotate" cu şuruburi la vedere, cu un look tehnic.

Bosajele se continuă cu spoilerele profilate aerodinamic, în spate MiTo având dreptul la un difuzor apreciabil. Desigur, există variaţii pentru aceste accesorii exterioare, în funcţie de preferinţele clienţilor, care pot opta pentru o versiune mai brutală sau pentru un look mai "light".

Jantele de 18" pot fi vopsite integral în negru, fiind evidenţiate de garda la sol redusă cu 30 milimetri, prin adoptarea unui nou set de arcuri, mai tari. Printre spiţele jantelor se pot observa cu uşurinţă noile discuri de frână semnate Brembo şi având dimensiuni apreciabile: diametru de 305 mm.

Doar 200 de pachete tuningSistemul de evacuare este şi el modificat, fiind de tipul "Parco Chiuso" - are două evacuări generoase, precum şi o supapă care îi conferă maşinii un zgomot mai sportiv. Totul asezonat cu o creştere de putere cu 31 CP, graţie unei unităţi electronice modificate.

Propunerea "Kit One" a celor de la Magneti Marelli Elaborazioni este primul pas, urmând a fi oferite, în curând, kituri pentru Fiat 500 şi Punto EVO, dar şi pentru modelele americane Chrysler, Jeep şi Dodge.

Deocamdată, în aşteptarea versiunii de top Alfa Romeo MiTo GTA, puteţi apela la Kit One. Dar ar fi bine să vă grăbiţi, deoarece vor fi oferite doar 200 de astfel de pachete de modificări pentru Alfa Romeo MiTo.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.