Mai tare ca Gymkhana? Drifturi în tandem, cu Toyota GT86. VIDEO

La momentul actual, regele drifturilor inedite este fără îndoială Ken Block, cu a sa Gymkhana. Chiar şi aşa, există piloţi talentaţi care ştiu să meargă de-a latul cu maşini foarte puternice.

Mai tare ca Gymkhana? Drifturi în tandem, cu Toyota GT86. VIDEO Mai tare ca Gymkhana? Drifturi în tandem, cu Toyota GT86. VIDEO

Unul dintre acei piloţi iscusiţi cu volanul, frâna de mână şi pedala de acceleraţie este Ryan Tuerck, care a avut ocazia să-şi testeze noua maşină în Oregon, SUA. Vorbim despre o Toyota GT86 / Subaru BRZ / Scion FR-S, de 830 CP.

Şi pentru că o urcare de-a latul nu este de ajuns, Ryan coboară în tandem alături de colegul său din Formula Drift, Rob Primo. Ce a ieşit, în afară de fum şi zgomot, aflaţi din videoclipul de mai jos.

Sursa foto: StanceNation

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.