Mansory Porsche Panamera Turbo

Mansory consideră că Porsche Panamera este cam lipsit de culoare şi propun o pigmentare cât se poate de electrizantă, dar şi ceva mai multă putere.

Mansory Porsche Panamera Turbo Mansory Porsche Panamera Turbo

Porsche Panamera este un automobil foarte controversat şi fără o paletă de culorii precum steagul Suediei, dar cei de la Mansory nu au nici un fel de reţinere în a veni cu cele mai îndrăzneţe reţete cromatice. Astfel tunerul german nu face nici un fel de concesie când vine vorba de a juca cu nuanţele şi la exterior combină albastrul electric, cu negru şi galben.

Contrastul este atât de puternic încât rişti să nu observi kitul special cu prize mari şi LED-uri în partea din faţă, şi un amplu difuzor din fibră de carbon în partea posterioară. Tot în spate se poate observa, după ce pupilele se obişnuiesc cu albastrul intoxicant şi eleronul făcut din fibră de carbon.

Iar interiorul pare o scufundare în universul lui Andy Warhol, albastrul electric fiind combinat cu un galben la fel de intens. Nu este însă o combinaţie cromatică pe gustul multora şi trebuie să fii foarte "copil" să te înfăţişezi în lume cu acest automobil. Dar tocmai unei astfel de categorii se adresează şi Mansory, vor să facă din Panamera Turbo o jucărie pentru oameni mari.

Ca distracţia să fie şi mai mare cei 500 CP au primit întăriri, prin înlocuirea unităţii turbo şi modificarea sistemului de management al motorului, acum motorul V8 atingând 690 CP şi un vârf al cuplului de 800 Nm. Aceste cifre se traduc într-o viteză maximă de 303 km/h şi abilitatea de a atinge 100 km/h sub 4 secunde. Nu ştim exact care este preţul acestui exces cromatic, dar sigur trece de 200.000 euro, fiind o excentricitate cât se poate de scumpă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.