Mansory Porsche Panamera Turbo

Mansory consideră că Porsche Panamera este cam lipsit de culoare şi propun o pigmentare cât se poate de electrizantă, dar şi ceva mai multă putere.

Mansory Porsche Panamera Turbo Mansory Porsche Panamera Turbo

Porsche Panamera este unautomobil foarte controversat şi fără o paletă de culorii precumsteagul Suediei, dar cei de la Mansory nu au nici un fel dereţinere în a veni cu cele mai îndrăzneţe reţete cromatice. Astfeltunerul german nu face nici un fel de concesie când vinevorba de a juca cu nuanţele şi la exterior combină albastrulelectric, cu negru şi galben.

Contrastul esteatât de puternic încât rişti să nu observi kitul special cu prizemari şi LED-uri în partea din faţă, şi un amplu difuzor din fibrăde carbon în partea posterioară. Tot în spate se poate observa,după ce pupilele se obişnuiesc cu albastrul intoxicant şi eleronulfăcut din fibră de carbon.

Mansory Panamera

Iarinteriorul pare o scufundare în universul lui Andy Warhol,albastrul electric fiind combinat cu un galben la fel deintens. Nu este însă o combinaţie cromatică pe gustulmultora şi trebuie să fii foarte "copil" să te înfăţişezi în lume cu acest automobil. Dar tocmai uneiastfel de categorii se adresează şi Mansory, vor să facă dinPanamera Turbo o jucărie pentru oameni mari.

Ca distracţia săfie şi mai mare cei 500 CP au primit întăriri, prin înlocuireaunităţii turbo şi modificarea sistemului de management almotorului, acum motorul V8 atingând 690 CP şi un vârf al cupluluide 800 Nm. Aceste cifre setraduc într-o viteză maximă de 303 km/h şi abilitatea de aatinge 100 km/h sub 4 secunde. Nu ştim exact care este preţul acestuiexces cromatic, dar sigur trece de 200.000 euro, fiind oexcentricitate cât se poate de scumpă.

Mansory Panamera spate