Mansory Renovatio - Mercedes SLR McLaren

Tunerul Mansory începe să fie din ce în ce mai cunoscut, mai ales în cercurile celor potenţi financiar. Care acum îşi pot personaliza SLR-ul într-un mod extravagant.

Mansory Renovatio - Mercedes SLR McLaren Mansory Renovatio - Mercedes SLR McLaren
Mansory Renovatio - Mercedes SLR McLarenPutem spune, fără a greşi, că Mansory Renovatio este cea mai extravagantă propunere de până acum pe baza supercarului Mercedes SLR McLaren. Exemplarul prezentat la Geneva 2008 are un nou kit exterior, modificări substanţiale ale motorului, precum şi un interior puternic personalizat.

Mansory Renovatio - Mercedes SLR McLarenKitul exterior a fost conceput pentru a îmbunătăţi şi mai mult aerodinamica, fiind realizat din fibră de carbon, iar vopseaua specială dă impresia că automobilul este poleit cu aur. Motorul a fost upgradat după principiul "evoluţie în locul revoluţiei", puterea crescând de la 626 CP la doar 700 CP, iar cuplul motor atinge acum 880 Nm. Însă tunerul a modificat turbo-compresoarele şi intercoolerul, precum şi filtrul de aer sau managementul motorului. Ca rezultat, viteza maximă atinge acum 340 km/h, iar demarajul 0-100 km/h este mai rapid cu 0,2 secunde faţă de modelul de serie.

Mansory Renovatio - Mercedes SLR McLarenJantele sunt şi ele noi, având 20" şi fiind realizate dintr-un aliaj special, mult mai uşor decât jantele de origine. Pneurile provin de la Dunlop, fiind de tipul Dunlop SP Sport Maxx, iar dimensiunile acestora sunt 255/30 în faţă, respectiv 325/25 în spate.

Mansory Renovatio - Mercedes SLR McLarenCât despre interior, luxul şi sportivitatea sunt la cote ameţitoare, prin prisma materialelor exclusiviste utilizate. Tapiţeria din piele în două culori îmbracă interiorul complet, de la scaune şi portiere până la volan şi bord, în timp ce pedalierul este din aluminiu, iar inserţiile din habitaclu sunt din carbon veritabil.

Totul astfel încât proprietarul unui Mansory Renovatio să se simtă cu adevărat unic.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.