Maşini care levitează: le vrem. Acum

Un artist francez a fotografiat maşinile prietenilor săi, iar apoi a modificat pozele în Photoshop ca să pară că levitează. Tot ce ştim noi este că le vrem în realitate. Acum.

Maşini care levitează: le vrem. Acum Maşini care levitează: le vrem. Acum

La sfârşitul lui 2014, fotograful parizian Renaud Marion a luat puţin internetul prin surprindere cu pozele lui în care apăreau nişte maşini zburătoare. Bineînţeles, acele fotografii au fost modificate pe calculator, fiindu-le şterse roţile, dar ne-am tot întrebat de ce nu există încă maşini care levitează în realitate.

Până la urmă, multe dintre tehnologiile prezentate în filmele şi desenele animate SF s-au transformat, în cele din urmă, în realitate. Dar nu şi maşinile zburătoare.

Şi e păcat, fiindcă un alt francez, Sylvain Viau, ne-a arătat - din nou - că modelele pe care le ştim cu toţii ar arăta mult mai bine dacă nu ar mai avea roţi. În vreme ce Marion s-a axat doar pe exemplare clasice, Viau a pozat maşinile prietenilor săi, iar apoi le-a trecut prin Photoshop ca să le facă să arate ca navetele din serialul The Jetsons.

Poţi vedea mai multe imagini în galeria foto şi pe site-ul lui Sylvain Viau.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.