Maşini de super-eroi, pregătite de Kia pentru SEMA. GALERIE FOTO

Acum nu mult timp vă prezentam o ediţie specială Kia Optima cu pachet Batman pregătite pentru SEMA, dar între timp lucrurile au devenit serioase şi Batman Optima a primit întăriri.

Maşini de super-eroi, pregătite de Kia pentru SEMA. GALERIE FOTO Maşini de super-eroi, pregătite de Kia pentru SEMA. GALERIE FOTO

Suita de maşini inspirate din benzile desenate cu super-eroi este întregită la SEMA graţie colaborării dintre Kia şi West Coast Customs, Rides şi Super Street. Astfel, Optima Batman se poate baza pe ceilalţi membri din Justice League: Flash Forte Koup, Aquaman Rio, Cyborg Forte şi Green Lantern Soul.

Ca nişte adevăraţi super-eroi, maşinile au fost create pentru a susţine eforturile ogranizaţiei caritabile "We Can Be Heroes", ce are ca scop strângerea de fonduri pentru combaterea foametei din Cornul Africii (ce include şi regiunile Etiopia şi Somalia). 

PUTEŢI ADMIRA SUPER-EROII PREZENŢI LA SEMA ÎN GALERIA FOTO AFERENTĂ ARTICOLULUI. CARE ESTE PREFERATUL VOSTRU?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.