Mercedes Benz CLK Cabriolet by Inden Design

Pentru fanii DTM şi Mercedes Benz CLK Inden Design pune la dispoziţie un kit estetic ce aduce aminte imediat de maşinile din campionatul german de turisme.

Mercedes Benz CLK Cabriolet by Inden Design Mercedes Benz CLK Cabriolet by Inden Design

Un avion pe soseaPrima mişcare de acest gen a avut loc în 2006, când Mercedes Benz a lansat CLK DTM AMG Cabriolet, o versiune limitată cu un kit estetic de tip DTM pusă în mişcare de un V8 supraalimentat de 582 CP. Acum tunerul german Inden Design vine şi el cu propria replică, dar mai mult doar la nivel stilistic.

Kitul estetic creşte dimensiunile modelului cu puţini centimetri, atât în faţă cât şi în spate, şi adaugă un set de jante de 19 inch cu pneuri 255/30 şi 302/25. Care e pe faţă şi care e pe spate, vă lăsăm pe voi să vă daţi seama. Avem de asemenea şi o suspensie sport de la H/R şi un sistem de evacuare pe măsură. Iar interiorul este garnisit cu un volan sport şi un set de 22 de piese din fibră de carbon plus unul de instrumente de bord cu sigla AMG.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.