Mercedes-Benz CLS 63 AMG by Vorsteiner. Negrul e noul negru!

Ce poate fi mai frumos decât un Mercedes-Benz CLS 63 AMG? Simplu, un CLS 63 AMG tunat de Vorsteiner. Pe negru.

Mercedes-Benz CLS 63 AMG by Vorsteiner. Negrul e noul negru! Mercedes-Benz CLS 63 AMG by Vorsteiner. Negrul e noul negru!

Cuvintele sunt de prisos cu o astfel de maşină, pentru că CLS 63 AMG este în continuare una dintre cele mai frumoase de pe stradă. Totuşi, cei de la Vorsteiner s-au gândit că i-ar putea aduce ceva îmbunătăţiri.

Ne scuzaţi, ne-a intrat soarele în ochi. Ce spuneaţi despre spoilerul faţă original? Era prea sobru?!

Au stat, s-au gândit, şi până la urmă au renunţat la a modifica ceva şi la interior, considerând că acest kit aerodinamic este numai potrivit pentru a condimenta cumva o maşină deja excepţională.

Privit din lateral, arată ca o navă de luptă din 2045, aterizată din greşeală în 2013

Aşa că i-au adăugat spoilere noi, un splitter şi un difuzor, toate cu aspect de fibră de carbon, astfel încât acum CLS-ul arată şi mai agresiv decât originalul.

CLS 63 AMG. Acum şi mai agresiv din punct de vedere vizual!

Ce spuneţi, au reuşit? Verdictul vă aparţine, aveţi toate imaginile în galeria foto!

via Autoblog.nl

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.