Mercedes Benz E-Class Coupe by Brabus

Autor: Oraan Mărculescu 21 mai 2009 Tuning auto

Modificari estetice minimeMercedes-ul Benz E-Class Coupe a fost preparat de cei de la Brabus în cel mai bun mod cu putinţă. Exteriorul are acum spoilere modificate şi praguri sport plus noi jante cu dimensiuni între 17 şi 20 de inch, în timp ce în interior regăsim detalii din aluminiu luminate cu sigla Brabus, un volan sport şi multă piele Mastik şi Alcantara.

Programul de modificări tehnice include un E500 modificat, căruia i s-a mărit cilindreea de la 5,5 la 6,1 litri, cu o putere ce a crescut la 462 CP, rezultatul fiind o acceleraţie de la 0 la 100 km/h în 4,7 secunde şi o viteză de top de 315 km/h. Dar asta te va costa: 29.000 de euro. Sau te poţi rezuma doar un simplu chip tuning pentru modelele BlueEFFICIENCY, ce măreşte puterea de la 204 la 232 CP pentru E250 CDI sau până la 272 CP pentru E350 CDI.

Numeroase suspensii sunt disponibile, de la variantele care doar coboară garda la sol până la varianta cea mai complexă, în care aceasta poate fi ajustată atât în înălţime cât şi în tărie. În final, sistemul de frânare a fost şi el recalibrat, pentru a face faţă noilor puteri, cu discuri de frână de 360 de mm şi etriere cu şase pistonaşe pe faţă şi 4 pe spate.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide