Mercedes Benz G-Class by ART

Autor: Silviu Draganescu 18 mart. 2008 Tuning auto

ART Mercedes Benz G-ClassPrincipalele modificări le regăsim sub capotă, acolo unde noul G 55 dezvoltă 580 CP, cu un plus de 104 CP obținuți grație tunerilor de la ART. Evacuarea cu ieșiri de 80 de mm se integrază perfect în noul body kit, compus din spoilere modificate, blocuri optice orginale, o capotă schimbată și aripi evazate. Noul model este încălțat cu jante de 22 de inch monoART1 cu 10 spițe sau cu o varianta mai ieftină, monoART2 cu un diametru de doar 20 de inch.

În interior regăsim tratamentul clasic: multă piele, mult lemn și multă fibră de carbon, toate combinate în diverse scheme de culori, precum cea Blue Ray prezentată în poze. Pentru doritori, inginerii de la ART sunt dispuși să monteze orice sistem audio dorit de client.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide