Mercedes Benz GL MAMMUT by A.R.T.

Probabil din acest motiv GL-ul preparat de cei de la A.R.T şi-a primit numele de MAMMUT. Important e doar să nu sfârşească precum specia dispărută.

Mercedes Benz GL MAMMUT by A.R.T. Mercedes Benz GL MAMMUT by A.R.T.

Aspectul agresiv este asigurat de un set de spoilere masive, lumini de întâlnire pe timp de zi cu LED-uri, faruri de curbă şi guri de aerisire mai mari. În partea din spate avem iar stopuri cu LED-uri, un difuzor integrat, evacuare cu patru ţevi şi un eleron integrat în lunetă. Interesante sunt şi luminile din gurile de aerisire spate sau din praguri, care vor fi considerate de majoritatea europenilor ca fiind prea bling bling.

Interiorul modelului Mercedes Benz GL Mammut este garnisit de numeroase combinaţii de accesorii din piele, alcantara, fibră de carbon sau lemn nobil. În ceea ce priveşte partea tehnică, A.R.T încă lucrează la acest capitol, promitând o creştere de 20% a puterii pentru motorizările supraalimentate, consumul urmând să rămână aproape nemodificat.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.