Mercedes Benz GLK by Lorinser

La Essen Motor Show Lorinser a venit cu un Mercedes Benz GLK modificat doar pentru cunoscători. Asta pentru că atât de fine sunt modificările.

Mercedes Benz GLK by Lorinser Mercedes Benz GLK by Lorinser

Modificari aduse la minimAi putea crede că vorbim chiar de un mic kit estetic oferit direct de producătorul german. Însă Lorinser s-a mulţumit să ne ofere un automobil cu gust, uşor schimbat, dedicat celor pentru care detaliile fac diferenţa. Grila faţă, pragurile noi şi evacuarea cu patru ieşiri sunt acele detalii, acompaniate de un set de jante de culoare antracit cu spiţe subţiri.

Altfel, acest Mercedes Benz GLK ar putea trece drept un model normal de serie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.