Mercedes Benz ML Black & White by Lorinser

Lorinser mizează pe contrastul dintre negru și alb pentru a propune un tuning estetic de bun gust, realizat fară exagerări inutile.

Mercedes Benz ML Black & White by Lorinser Mercedes Benz ML Black & White by Lorinser
Mercedes Benz 320 CDI LorinserRețeta unui tuning reușit este pe măsura rezultatului: simplă și eficientă. Se ia un Mercedes Benz ML 320 CDI vopsit în alb, se adaugă un set de jante de 22 inch de un negru mătuit, culoare în care vor fi vopsite și gurile de evacuare și grilele de aerisire și se aplică o folie pe geamurile din spate.

Pentru ca pachetul să fie complet, Lorinser apelează la cutiuța cu minuni, intitulată Diesel Module, care are grijă să mărească puterea motorului V6 de la 224 CP la 261 CP, concomitent cu un spor de 70 Nm până la valoarea de 580. Chiar dacă la prima vedere nu ar părea un tuning agresiv, modificările aduse de Lorinser vor fi suficiente pentru a asigura noul proprietar că va fi remarcat în aproape orice situație.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.