Mercedes-Benz S-Class şi CLS Black Bison by Wald International

Tunerul Wald International a lansat recent un material video de prezentare a noilor sale creaţii, Mercedes-Benz S-Class şi CLS Black Bison. Vezi în continuare cum arată noile creaţii ale tunerului japonez.

Wald International este unul dintre cei mai de seamă tuneri la nivel mondial, punându-şi amprenta asupra unor modele ca Bentley Continental GT sau Rolls Royce Drophead Coupe. Acum, Wald International ne prezintă seria Black Bison, formată din limuzinele S-Class şi CLS.

Tunerul japonez a reuşit să transforme cele două modele din maşini cu un caracter elegant şi stilat în doi bolizi care arată de parcă au venit direct de la o etapă din DTM. Modificările aduse exteriorului sunt extrem de agresive, reuşind să intimideze chiar şi un model AMG al constructorului german. Wald a încălţat limuzina S-Class cu jantele R13 Renovatio de 22 de inch vopsite în culoarea negru mat , în timp ce coupe-ul cu patru uşi, CLS, dispune de jantele P21C Portofino de "doar" 20 de inch.

Din păcate Wald International a dat detalii despre performanţele celor două modele şi nici despre preţul pachetului de tuning.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.