Mercedes Benz S500 by Inden Design

Nemţii de la Inden Design s-au ocupat de modelul S500 4Matic de la Mercedes, căruia puterea i-au mărit-o până la 415 CP. Şi nu au facut doar atât.

Mercedes Benz S500 by Inden Design Mercedes Benz S500 by Inden Design

Sistemul de evacuare e nouModelul standard Mercedes Benz s500 4Matic are un motor V8 de 5,5 litri ce dezvoltă 388 CP, accelerând toate cele patru roţi până la 100 de km/h în 5,4 secunde. Compania cu sediul în Germania, Inden Design a păstrat acest motor dar i-a făcut câteva modificări la nivelul computerului de injecţie, puterea crescând în acest mod până la 415 CP.

Şi suspensia a fost modificată, garda la sol micşorându-se cu 45 de mm, în timp ce sistemul de evacuare are acum patru ieşiri sport. Aspectul general este completat de jantele BBW LeMans cu gume 245/35R20 în faţă şi 285/30R20 pe spate.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.