Mercedes Benz SL 63 AMG Edition IWC

Mercedes Benz în colaborare cu producătorul elvețian de ceasuri IWC Schaffhausen lansează o ediție specială limitată la 200 de exemplare de SL 63 AMG.

Mercedes Benz SL 63 AMG Edition IWC Mercedes Benz SL 63 AMG Edition IWC
Mercedes Benz SL 63 AMG Edition IWCDeși a primit de curând un facelift, SL pare să fie deja în sezonul de modificări. După ce a fost preparat de cei de la Carlsson, iată că acum avem și o replică de la constructor, direct în varianta AMG dotată cu V8-ul de 6,3 litri și 525 CP. Primele modele vor fi livrate în noiembrie împreună cu un ceas IWC Grosser Ingenieur și vor prezenta în premieră pentru Mercedes noul interior finisat în alb Kashmir.

Ediția specială vine și cu un pachet de accesorii atât exterioare cât și interioare din fibră de carbon și cu o ambianță aristrocrată realizată din folosirea excesvă a pielei nappa Tobago Brown. Pachetul de performanță AMG este și el prezent, lucru ce se traduce printr-un volan aplatizat în partea de jos, jante de 19 inch și un șasiu echipat cu Active Body Control.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.