Mercedes Benz SLR by ASMA

Autor: Silviu Draganescu 20 ian. 2009 Tuning auto

Usile sunt si ele modificateŞi totuşi. 1 milion de euro pentru ce? Pentru un nume sofisticat: ASMA Design Perfectus SLR? Pentru că mai există o asemenea maşină în garajul familiei regale din Abu Dhabi? Putem totuşi privi acest preţ ca o garanţie a păstrării exclusivismului. Dar la un milion de euro îţi poţi realiza propriul tău kit estetic, având exclusivitatea unică garantată.

Şi atunci ce rost mai are un asemenea kit? Cel mai probabil vânzările acestui model ne vor răspunde la întrebări. Deci vă reamintim: cine vrea un Mercedes Benz SLR cu o putere crescută la 700CP şi noi accesorii aerodinamice din fibră de carbon, toate marca tunerului german ASMA, să scoată din buzunar 1 milion de euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide