Mercedes-Benz Sprinter SP5 by Hartmann

Chiar dacă destinaţia comercială a vehicului nu-l face predispus la tuning, dorinţa unor şoferi pentru aşa ceva a fost suficientă pentru Hartmann. Iar tunerul german s-a pus pe treabă.

Mercedes-Benz Sprinter SP5 by Hartmann Mercedes-Benz Sprinter SP5 by Hartmann
Mercedes Benz Sprinter HartmannTuningul efectuat de Hartmann Mercedesului Sprinter este unul de mare anvergura, aspectul vehiculului comercial fiind schimbat serios. Avem acum spoilere faţă şi spate noi, cu senzori de parcare integraţi, praguri mărite, jante de 19 inch încălţate de pneuri 255-55 şi doua ţevi de eşapament situate central în spatele maşinii.

În interior sunt oferite o serie de accesorii estetice, de la o nouă consola centrală, un volan şi un schimbător de viteze din piele până la preşurile cu logo-ul tunerului german. În final, acesta oferă şi posibilitatea creşterii puterii intregii game Sprinter.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.